Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Joi, 22 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

14 Decembrie 2018
Vizualizari: 685
Comentează add

Armata ungară a cumpărat 16 elicoptere de tip Airbus. Acordul cu privire la achiziţionarea acestora a fost semnat, la Budapesta.

Armata ungară a achiziţionat 16 elicoptere Airbus

radu-dobritoiu

Armata ungară a cumpărat 16 elicoptere de tip Airbus. Acordul cu privire la achiziţionarea acestora a fost semnat, la Budapesta, în sediul Ministerului Apărării. Informaţia a fost transmisă de agenţia MTI.  Împreună cu elicopterele, Airbus va oferi un pachet extins de instruire și suport.

Şi Armata Germană comandă elicoptere Airbus

Biroul Federal pentru echipamente, informații și suport in-service ale Forțelor Armate germane - Bundeswehr (BAAINBw) a comandat șapte elicoptere H145 care vor înlocui flota uzată de elicoptere Bell UH-1D folosite în misiuni de căutare și salvare. Aparatele vor fi livrate în 2020 către bazele Niederstetten, Holzdorf și Nörvenich. Airbus Helicopters va oferi și serviciile de logistică, reparații și mentenanță a elicopterelor.
 

Caracteristici elicoptere H145 LUH SAR

Printre alte caracteristici, elicopterele H145 LUH SAR (Light Utility Helicopter Search and Rescue) sunt echipate cu camere și lumini de căutare de înaltă performanță, transmițătoare de localizare ale sistemelor de urgență și o suită întreagă de sisteme medicale, instrumente de ridicat și cârlige de transport, care pot fi folosite de exemplu pentru a transporta rezervoare folosite la stingerea incendiilor.

H145M, versiunea militară a H145, este un elicopter ușor cu două motoare, testat și utilizat, care a fost livrat pentru prima dată Bundeswehr-ului în 2015, fiind comandat ulterior și de către Serbia, Ungaria, Tailanda și Luxembourg. Disponibilitatea pentru misiuni a elicopterelor H145M aflate deja în serviciu este de peste 95%.
 


Etichete H145elicoptere Airbusachiziţie elicoptere Airbus GermaniaAirbus H145Melicptere Ungaria Airbus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live