Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Joi, 20 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

19 Septembrie 2017
Vizualizari: 957
Comentează add

O forţă militară întrunită americană - JTF-LI - se deplasează din San Juan în Aguadilla, Puerto Rico, pentru misiuni umanitare în Caraibe.

Armata SUA se pregăteşte pentru uraganul Maria Armata SUA se pregăteşte pentru uraganul Maria - Conține video

radu-dobritoiu

Courtesy of US DOD

Trupele americane s-au mobilizat pentru a interveni în sprijinul populaţiei afectate de uraganul Maria.  JTF-LI a deplasat forţe în Estul Mării Caraibe, regiune afectată deja de Uraganul Irma. Forţa militară întrunită are în compunere puşcaşi marini, trupe terestre, aviatori şi ofiţeri de comandă specializaţi în răspuns rapid. Un detaşament complex, ppregătit pentru operaţiuni în condiţiile specifice impuse de uraganul Maria.

Printre misiunile acestei forţe întrunite se numără asigurarea de apă potabilă cu purificatoare, sprijinul rapid logistic pentru populaţia afectată de uragane. Forţele aeriene implicate includ elicoptere militare CH-53E Super Stallion, UH-60 Black Hawk şi CH-47 Chinook.

Informaţia a fost furnizată de Departamentul Apărării din Statele Unite care a pus la dispoziţia noastră şi imaginea ce însoţeşte acest articol.

Potrivit sursei, JTF-LI  poate pune la dispoziţia populaţiei afectate suport de bază pentru supravieţuire şi de intervenţie medicală, capacităţi de evacuare. Printre principalele capacităţi sunt aeronavele de transport utilizate atât la aprovizionarea populaţiei cât şi la evacuare.


Etichete Forte SUA uragan IrmaUragan MariaForte militare Sua uragan Caraibe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live