Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

26 Ianuarie 2020
Vizualizari: 422
Comentează add

Armata israeliană a amplasat efective suplimentare în Iudeea şi Samaria

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

 Foto: Arhivă.

Armata israeliană estimează o creştere a tensiunilor în teritoriile palestiniene şi se pregăteşte înaintea publicării planului de pace pentru Orientul Mijlociu de către preşedintele Donald Trump.
 
Comandamentul regiunii militare de centru a amplasat efective suplimentare în Iudeea şi Samaria pentru a împiedica atacurile teroriste. Liderii palestinieni au îndemnat populaţia la demonstraţii în masă în încercarea de a bloca planul de pace american.
 
Şeful Statului Major al armatei israeliene a anulat un simpoziom la care erau invitaţi astăzi toţi generalii de brigadă.
 
Potrivit corespondentului RRA Dragoş Ciocîrlan, premierul israelian Benjamin Netanyahu şi rivalul său politic, Benny Gantz, şeful formaţiunii, Albastru-Alb, vor avea săptămîna viitoare întâlniri separate la Casa Albă cu preşedintele Trump şi spun că acordul propus de administraţia americană reprezintă o ocazie istorică.
 
Statele Unite au prezentat deja componenta economică a planului, cu investiţii pe zece ani de 50 de miliarde de dolari, în teritoriile palestiniene şi în ţările arabe vecine.

Etichete armata israelianaplan de paceteritoriile palestiniene

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live