Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Februarie 2021
Vizualizari: 267
Comentează add

Armata Română va fi dotată cu sisteme de apărare a zonelor costiere şi de litoral împotriva ameninţărilor navelor de suprafaţă.

Armata va fi dotată cu sisteme de apărare a zonelor costiere şi de litoral

radiojurnal

     Nicolae Ciucă. Foto: www.facebook.com/IonelNicolaeCiuca.

Armata Română va fi dotată cu sisteme de apărare a zonelor costiere şi de litoral împotriva ameninţărilor navelor de suprafaţă, dotare prevăzută într-un proiect de lege al Guvernului aprobat ieri de Senat. Cu detalii ministrul apărării, Nicolae Ciucă:
 
Nicolae Ciucă: Prin prezentul proiect de lege se propune aprobarea realizării capabilității de luptă împotriva navelor de suprafață aferentă programului de înzestrare, sistem de instalații mobile de lansare rachete antinavă prin atribuirea de către Guvernul României Guvernului Statelor Unite ale Americii a contractelor de tip letter of acceptance. Astfel, achiziția sistemului de instalații de lansare rachete antinavă presupune patru instalații mobile de lansare, muniția platformei de comandă control comunicații, platforme de transport și încărcare-descărcare, suport logistic inițial, mentenanță de echipamente și echipamente de testare, asistență de specialitate serviciu de instruire a personalului la toate nivelurile necesare.
 
(PH)
 
 

Etichete Nicolae Ciucăsisteme de apararenave(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live