Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

București FM

8 Martie 2017
Vizualizari: 1939
Comentează add

Numărul 4 mondial va aborda într-un mod total diferit antrenamentele de dinaintea turneului american de la Indian Wells.

Arma secretă a Simonei Halep - tehnologie israeliană

bucuresti-fm

Foto: wtatennis.com

Numărul 4 mondial va aborda într-un mod total diferit antrenamentele de dinaintea turneului american de la Indian Wells. Eleva lui Darren Cahill va utiliza sistemul PlaySight, prin care antrenorul său va primi informaţii în timp real despre evoluţia sportivei în cadrul sesiunilor de antrenament.

Simona Halep va beneficia de această metodă interactivă, datorită tehnologiei cu care sunt dotate terenurile 6 şi 7 din complexul Indian Wells Tennis Garden,terenuri care au fost deja rezervate de tehnicianul australian.

Darren Cahill foloseşte în afară de cunoştinţele sale şi această tehnologie de vîrf în pregătirea Simonei Halep, pentru îmbunătăţirea loviturilor şi în special a serviciului.

Cu ajutorul „terenului inteligent” care este de fapt un sistem realizat de foşti militari israelieni pentru antrenarea piloţilor în luptă şi adaptat pentru acest sport, mai mulţi jucători de tenis au reuşit să-şi îmbunătăţească vizibil jocul, fapt care a dus la salturi importante în clasamentele WTA şi ATP.

Sistemul este format din şase camere de înaltă rezoluţie, care înregistrează toate mişcările unui jucător. Acestea sunt procesate de un monitor instalat la marginea terenului şi pot fi reproduse reluări din diferite unghiuri ale fiecărei lovituri.

Citiţi mai mult pe

Bucureşti FM

.


Etichete Simona Haleparma secretaIndian WellsPlaySighttenistehnologie israeliană

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live