Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ECONATURA (PLANETA ALBASTRA) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Constantin Paşol, Argeş

10 August 2012
Vizualizari: 2158
Comentează add

Din 10 august şi până pe 2 septembrie în Argeş vor avea loc concerte, concursuri sportive, festivaluri medievale, expoziţii şi parade.

Argeşul dă startul la sărbătoare

constantin-pasol-arges

"Sărbătorile Argeşului şi Muscelului". Foto: Constantin Paşol

Din 10 august şi până pe 2 septembrie judeţul Argeş se află în sărbătoare.

Începe o nouă ediţie, cea de-a 6-a a manifestărilor cultural-artistice, ştiinţifice şi sportive sub genericul "Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului".

Pe parcursul a mai bine de trei săptămâni, argeşenii şi turiştii aflaţi în această parte de ţară, vor avea parte de concerte, concursuri sportive, festivaluri medievale, expoziţii şi parade.

De asemenea, Consiliul Judeţean le va decerna premii celor mai buni argeşeni din domeniile: Educaţie, Sănătate şi Cercetare.

Manifestările încep vineri după amiază cu deschiderea Festivalului Internaţional de Folclor Carpaţi - ediţia a XXIX-a (29) la care participă artişti din 7 ţări, o paradă a tuturor formaţiilor artistice, în costumaţie specifică ţărilor şi regiunilor de unde provin, prin centrul municipiului Piteşti, precum şi spectacole folclorice în aer liber.

Festivalul internaţional se va desfăşura, începând de sâmbătă, în fiecare zi, într-un alt oraş din judeţ după cum urmează: la Mioveni, Topoloveni, Câmpulung Muscel, Curtea de Argeş, urmând a se încheia la Piteşti.


Etichete Ştiri SudArgeşconcerteconcursurifestivaluri medievaleexpoziţiiparade

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live