Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristian Matei, Argeș

13 Octombrie 2020
Vizualizari: 404
Comentează add

Argeș: Masca devine obliogatorie și în spațiile publice deschise

cristian-matei-arges

         Foto: Grupul de Comunicare Strategică

De mâine, argeșenii au obligația să poarte mască peste tot în spațiile publice, fie ele închise sau deschise, cu excepția copiilor sub 5 ani!

Decizia a fost luată în unanimitate de către membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș, în ședința desfășurată ieri după-amiază și va intra în vigoare, miercuri, 14 Octombrie, pe termen nelimitat.

Această măsură vine să completeze decizia aceluiași Comitet pentru Situații de Urgență, din 30 iulie 2020, prin care se instituia portul obligatoriu al măștii, în cazul în care se formau grupuri mai mari de două persoane care nu locuiau la aceeași adresă.

Acum, această măsură a fost, practic, extinsă, întrucât s-au obținut rezultate extrem de bune, județul Argeș având astăzi o medie a îmbolnăvirilor noi cu Sars Cov 2, situată undeva în jurul a 20 de cazuri zilnic. De asemenea, au fost extinse și înmulțite și controalele pe care le efectuează forțele Ministerului de Interne în județ, Poliție, Jandarmerie și Pompieri, prin care se urmăresc respectarea portului măștii și creșterea gradului de conștientizare în rândul populației.

Din câte se pare, portul obligatoriu al măștii ar urma să fie eliminat, doar în momentul în care se va observa o îmbunătățire a situației la nivelul întregii țări.


Etichete masca de protectieArges(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live