Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 07 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Martie 2015
Vizualizari: 1298
Comentează add

Comisia Juridică a Senatului a dat aviz negativ cererii DNA de reţinere şi arestare preventivă a lui Darius Vâlcov, într-un dosar de trafic de influenţă.

Arestarea preventivă a lui Darius Vâlcov, aviz negativ al comisiei juridice

radiojurnal

Darius Vâlcov. Foto: gov.ro.  

Comisia Juridică a Senatului a dat aviz negativ cererii DNA de reţinere şi arestare preventivă a lui Darius Vâlcov, într-un dosar de trafic de influenţă, în perioada când era primar al Slatinei. 

Preşedintele Comisiei, senatorul PNL Cătălin Boboc a explicat că pentru aviz pozitiv era nevoie de şase voturi pentru.  

"Propunerea mea de aviz favorabil nu a întrunit numărul de voturi necesar, cinci voturi pentru, cinci împotrivă şi o abţinere. Ca atare, nu putem transmite plenului un raport favorabil", spune Cătălin Boboc.  

La rândul său, senatorul PSD Darius Vâlcov a declarat că îşi va susţine nevinovăţia şi mâine în plenul Senatului, care va vota în legtură cu cererea DNA. 

De altfel, procurorii anticorupţie au trimis astăzi o nouă de cerere de încuviinţare a arestării preventive a lui Darius Vâlcov pentru fapte de corupţie. 

Ei susţin că, din 2011 şi până în prezent, Darius Vâlcov a efectuat operaţiuni financiare incompatibile cu funcţiile pe care le-a deţinut.


Etichete DNAavizarestareministrufinanțeDarius VâlcovSlatinaLaura Codruța Kovesi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live