Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Iunie 2015
Vizualizari: 1424
Comentează add

În Capitală mai mulți arbori au căzut în timpul furtunii de miercuri şi un panou s-a prăbuşit pe linia de tramvai din zona Colentina.

Arbori căzuți și mașini avariate după furtuna din București

radiojurnal

Foto: Arhivă.

În Capitală, mai multi arbori au căzut în timpul furtunii din această seară şi un panou s-a prăbuşit pe linia de tramvai din zona Colentina, după cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile. 

"Echipajele de pompieri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru îndepărtrea a 11 copaci căzuţi fie pe carosabil, fie pe autoturisme. Ca un bilanţ al acestor intervenţii avem cinci autoturisme avariate şi un panou publicitar care a blocat pentru scurt timp circulaţia rutieră în zona Doamna Ghica. O veste îmbucurătoare: Nu au fost persoane rănite de manifestările meteorologice", a spus Daniel Vasile.

Meteorologii au emis în această după-amiază o avertizare de furtună cu cod galben pentru municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Buzău şi Giurgiu.

Potrivit corespondenţilor noştri, în Dâmboviţa şi Giurgiu nu a plouat deloc.

În Ploieşti, însă, vântul a doborât mai mulţi copaci, dintre care doi au avariat în cădere două autoturisme.

Echipele de intervenţie au reuşit deja eliberarea străzilor blocate.

În Buzău, în urma unui accident rutier, petrecut pe drumul european 85, în zona centurii de ocolire a oraşului, din cauza mai multor copaci prăbuşiţi pe carosabil, o persoană a murit şi alte 5 au fost transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ne-a precizat că la faţa locului s-au deplasat echipele de descarcerare.


Etichete BucurestifurtunapanouISUmeteorologiIlfovPrahovaGiurgiucopaciPloiestidescarcerare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live