Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNĂ DIMINEAŢA, ROMÂNIA! – ORASELE UNIRII Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Aprilie 2021
Vizualizari: 192
Comentează add

În paralel, Primăria Arad pregăteşte vaccinarea la domiciliu, în special pentru persoanele vârstnice.

Arădenii vor putea să se vaccineze direct în maşină şi fără programare

radiojurnal

   Foto: facebook/Ro Vaccinare.

De mâine, bucureştenii vor putea să se vaccineze, şi ei, direct în maşină şi fără programare, în Piaţa Constituţiei. Locuitorii din Arad au la dispoziţie, încă de astăzi, un astfel de centru - cel de-al treilea, după cele de la Deva şi Cluj-Napoca. Acesta va funcţiona zilnic, între orele 8:00 şi 20:00, iar vaccinul administrat este cel de la Pfizer, spune şeful Direcţiei judeţene de Sănătate Publică, Horea Timiş.

Horea Timiş: Va funcţiona un centru de vaccinare în parcarea de la Real. Cine merge acum la cumpărături, în perioada sărbătorilor, se poate opri la centrul de vaccinare, se poate vaccina şi apoi să-şi continue în linişte /cumpărăturile/. Vor funcţiona mai multe centre de vaccinare şi în faţa primăriei /.../ şi împreună cu HoReCa suntem în discuţii şi o maşină care va vaccina la companii, deci practic sunt mai multe proiecte, iar acesta este unul dintre ele.
 
Realizator: În paralel, Primăria Arad pregăteşte vaccinarea la domiciliu, în special pentru persoanele vârstnice.
 
Primarul Călin Bibarţ: În această perioadă, cu voluntari, înscriem pe listă persoanele care doresc să se vaccineze la domiciliu, având nevoie în primul rând de numărul de telefon la care să fie sunați de specialiștii noștri, astfel încât să poate beneficia de vaccinare la domiciliu, fiind foarte comod astfel pentru cei care doresc sau pentru cei care poate au probleme cu programările pe platformă, nu știu cum sau nu au timp şi de comun acord se va stabili ziua, ora, când vor fi vizitaţi la domiciliu de către personalul medical din echipele mobile.
 
(PH)
 

Etichete Aradvaccinare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live