Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI CU SOARE (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

6 Noiembrie 2012
Vizualizari: 1854
Comentează add

Locuitorii municipiului Arad au, de luni, un post de radio care transmite ştiri şi informaţii de interes local, din aria oraşului şi judeţului lor.

"Arad FM" emite de luni

rador

Arad. Foto: Ioan Suciu.

Postul "Arad FM" emite două ore pe zi, de luni până vineri, iar cel mai important reper al programului este buletinul de ştiri de la ora 20.00, ce prezintă sinteza ştirilor zilei care se încheie şi trece în revistă evenimentele anunţate pentru a doua zi.

Cu această ocazie, preşedintele director general al Radiodifuziunii Române, Ovidiu Miculescu, a precizat că deschiderea studioului local de la Arad face parte din planul mai amplu de dezvoltare şi extindere a reţelei Radio România.

Postul de radio "Arad FM" poate fi ascultat pe frecvenţa 102,9 Mhz şi 103,6 Mhz.

CNA a aprobat pe 2 noiembrie 2012 licenţa audiovizualã cerută de către Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) pentru postul Arad FM.

Membrii CNA le-a cerut celor de la SRR să îşi păstreze "caracterul de unicitate" şi să nu cadă în obiceiul posturilor comerciale de a difuza numai muzică şi ştiri.

"Ar fi păcat să vă schimbaţi şi dumneavoastră caracterul de post de radio vorbit. Aţi rămas singurul post vorbit, restul dau numai muzică şi ştiri, aţi putea face reportaje", le-a recomandat preşedintele CNA, Răsvan Popescu, reprezentanţilor postului de la Arad.


Etichete Arad FMradioSRRCNARăsvan PopescuOvidiu Miculescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live