Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA Luni, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

24 Iulie 2017
Vizualizari: 966
Comentează add

Echipa masculină de sabie a României a terminat pe locul 6 la CM de Scrimă de la Leipzig, fiind la un pas de semifinale.

Aproape de medalii la CM de Scrima

bogdan-predescu

  Foto: Bogdan Predescu

 Băieții din echipa de sabie au început ziua cu un meci pentru intrarea în sferturi în fața Japoniei, pe care l-au câștigat fără emoții cu 45-24, așa cum era de așteptat. Favorită 6 la aceste mondiale, echipa noastră a întâlnit în sferturi puternica echipă a Koreei, a 3-a favorită, în reeditarea finale olimpice din 2012 de la Londra. Componenții echipei noastre au avut o evoluție bună însă fără să forțeze victoria, resemnați parcă cu diferența de valoare față de adversarii lor. Koreea s-a impus cu 45-32 și ne-a trimis în zona meciurilor de clasament pentru pozițiile 5-8. 

 
 
În primul meci de clasament am învins Rusia cu 45-38, iar în meciul decisiv pentru poziția a 5-a am pierdut dramatic cu Iranul, scor 43-45. 
 
 
Marți este rândul echipei de spadă băieți să intre în competiție, cu un prim meci în compania Ghanei, urmând ca miercuri să evoluăm cu echipa de spadă fete, într-o dispute extrem de dificilă cu Germania pentru accederea în sferturile de finală. 
 

Etichete scrimasabiemondialemedalieDolniceanuTeodosiuBadeaBucur

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live