Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

28 Februarie 2015
Vizualizari: 1176
Comentează add

Aproape 300 de autospeciale Dacia Logan au intrat în dotarea Poliției Române, autovehiculele fiind repartizate Poliției Capitalei, IPJ Ilfov și IPJ Prahova.

Aproape 300 de autospeciale Logan au intrat în dotarea poliției

daniela-manuta

Maşini nou-intrate în dotarea poliţiei române. Foto: Poliţia Română.

Aproape 300 de autospeciale Dacia Logan au intrat în dotarea Poliției Române, autovehiculele fiind repartizate Poliției Capitalei, IPJ Ilfov și IPJ Prahova,urmând a fi folosite în misiunile operative, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Mașinile au fost repartizate în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne. Cele mai multe autospeciale (256) intrate în dotarea Poliției Române au fost distribuite Poliției Capitalei.

Din luna noiembrie 2014 și până în prezent, prin programele derulate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne si aprobate de viceprim-ministrul pentru securitate nationala,ministrul afacerilor interne,Gabriel Oprea,Poliția Română a fost înzestrată cu 555 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, urmând ca în cursul anului 2015 să primească încă 2.386 de vehicule.

Înnoirea parcului auto la unitățile teritoriale va conduce la îmbunătățirea timpilor de reacție în situații de intervenție, la creșterea mobilității și, implicit, la îmbunătățirea serviciului polițienesc,se mai precizează în comunicatul Poliției Române. 


Etichete autospeciale Dacia LoganPoliția RomânePoliția CapitaleiIPJ IlfovIPJ Prahova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live