Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Joi, 20 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

29 Septembrie 2017
Vizualizari: 1535
Comentează add

Pe primele poziţii în clasamentul ţărilor cu cei mai mulţi bogaţi, cu o avere de peste 1 milion de dolari, se află SUA - 4,8 milioane şi Japonia - 2,9 milioane de persoane.

Aproape 200 de mii de ruşi sunt milionari în dolari

sergiu-stet

  Foto: pixabay.com.

Numărul milionarilor în dolari din Rusia, la finalul anului 2016, a crescut cu 19,7%, până la 182.000 de persoane, se afirmă într-un raport World Wealth Report 2017 al companiei internaţionale de consultanţă Capgemini.

"În Rusia, atât numărul oamenilor bogaţi, cât şi nivelul averilor lor au crescut cu aproape 20%, ceea ce reprezintă cel mai mare indice de creştere înregistrat la nivel mondial" - se afirmă în raport.

TACC transmite referitor la numărul milionarilor că Rusia ocupă abia locul 15 în lume. Pe primele poziţii în clasamentul ţărilor cu cei mai mulţi bogaţi, cu o avere de peste 1 milion de dolari, se află SUA (4,8 milioane de pesoane), Japonia (2,9 milioane de persoane), Germania (1,2 milioane de persoane) şi China (1,1 milioane de persoane). Aceste patru ţări deţine 61% din numărul total al milionarilor din lume.


Etichete CapgeminiWorld Wealth Report 2017milionariRusiaUSDChina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live