Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

13 Ianuarie 2012
Vizualizari: 1876
Comentează add

Compania Apple a anunţat că suspendă vânzarea ultimului model de iPhone în magazinele sale din China din cauza incidentelor care au avut loc la lansarea telefonului.

Apple, nevoit să închidă uşile magazinelor sale din China

ionut-dragu

Foto: Reuters.

Compania Apple a anunţat că suspendă vânzarea de iPhone în magazinele din China, unde a fost lansat vineri, pentru a "asigura securitatea clienţilor şi a angajaţilor" în urma incidentelor survenite pentru a achiziţiona cel mai recent aparat.
 
Într-un comunicat de presă citat de AFP, compania Apple spune că "cererea a fost incredibilă şi stocurile magazinelor noastre în China sunt epuizate".
 
Potrivit BBC, un magazin al companiei Apple din Beijing a fost atacat cu ouă după ce angajaţii au amânat deschiderea uşilor pentru clienţi.
 
Vineri, în faţa magazinului s-a strâns o mulţime impresionantă de oameni pentru a fi siguri că sunt printre primii care vor pune mâna pe ultimul model de telefon iPhone.
 
Utilizatorii de iPhone din China sunt foarte importanţi pentru compania Apple pentru că piaţa de telefoane mobile de aici este a doua ca dimensiune din întreaga lume pentru compania americană.
 
Cu toate că Apple a decis să suspende, pentru moment, toate vânzările din magazinele sale din China, din motive de securitate, potrivit BBC, în alte magazine lansarea ultimului model de iPhone s-a desfăşurat fără incidente.
 
Pentru a nu bloca vânzările, compania Apple a menţionat că persoanele care vor totuşi să-şi cumpere ultimul model de telefon iPhone o pot face prin intermediul magazinului oficial online al companiei sau prin intermediul partenerilor companiei.
 

Etichete AppleiPhonemagazinlansareChinaincidente

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live