Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

19 Octombrie 2017
Vizualizari: 1624
Comentează add

Aplicatia este disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android şi poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.

Aplicaţie mobilă pentru Ţiriac Collection

bogdan-predescu

  Foto: comunicat presa

 Galeria Țiriac Collection a lansat o aplicație proprie pentru smartphone, care include peste 170 dintre modelele auto și moto expuse în spațiul consacrat din Otopeni. Aplicația mobilă permite vizitarea virtuală a galeriei și explorarea exponatelor în exterior, cât și în interior, în cazul celor mai relevante dintre acestea. În plus, toți cei care instalează aplicația pe un device mobil pot asculta sunetul motorului sau al claxonului pentru o serie de exponate selectate și pot afla informații complete despre fiecare model inclus în aplicație.  

 
Odată cu lansarea aplicaţiei, vizitatorii galeriei vor beneficia de wi-fi gratuit pentru a putea descărca noul produs care poate fi folosit și ca audio-guide în incintă, prin scanarea codurilor QR afișate în dreptul unităților expuse. Acest serviciu va fi disponibil de asemenea în autobuzul pus gratuit la dispoziția grupurilor organizate de copii care vizitează galeria.  
 
Procesul de dezvoltare a aplicației a durat aproxmativ trei luni, perioadă în care au fost prelucrate peste 35.000 de imagini și 180 de fișe cu detalii tehnice și descrieri ale mașinilor. 
 
Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.
 

Etichete colectie autotiriacmasini clasicemotoaplicatie mobil

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live