Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

8 Octombrie 2015
Vizualizari: 1401
Comentează add

Google a anunţat că lansează o nouă aplicaţie, AMP, care va permite ca ştirile şi alte genuri de conţinut să poată fi încărcate mult mai rapid online pe smartphone și tablete.

Aplicație de la Google care permite încărcarea rapidă a informaţiei online

rador

Foto: ampproject.org.

Google a anunţat o nouă aplicaţie care permite încărcarea rapidă a informaţiei online pe smartphone şi tablete.

Google a anunţat pe blogul său că lansează o nouă aplicaţie, Accelerated Mobile Pages (AMP) care va permite ca ştirile şi alte genuri de conţinut să poată fi încărcate mult mai rapid online pe telefoane smartphone şi tablete.

"Dorim ca paginile web cu un bogat conţinut - video, animaţie şi grafică - să fie încărcate instantaneu pe telefoane mobile şi tablete. Dorim, de asemenea, ca acelaşi cod să funcţioneze pe mai multe platforme şi aparaturi, astfel încât conţinutul să apară instantaneu oriunde, indiferent ce tip de telefon mobil, tabletă sau alt aparat mobil este utilizat", susţine Google.

Noua aplicaţie este construită în întregime pe baza tehnologiilor deja existente, iar printre partenerii online ai companiei Google care vor integra această nouă tehnologie - AMP HTML - se numără Twitter, Pinterest, Word.Press.com, Chartbeat, Parse.ly, Adobe Analytics şi LinkedIn.


Etichete Googleaplicatieinformatie onlineincarcare rapidasmartphonetableteAMP HtmlAccelerated Mobile PagestwitterPinterestLinkedinAplicație de la Google care permite încărcarea rapidă a informaţiei online

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live