Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 Ianuarie 2022
Vizualizari: 1389
Comentează add

Apelul tenismanului sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, împotriva anulării vizei sale de Australia va fi judecat, duminică, de un tribunal federal.

Apelul tenismanului Novak Djokovic va fi judecat duminică

florin-lepadatu

Novak Djokovic. Foto:  facebook.com/AustralianOpen

Apelul tenismanului sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, împotriva anulării vizei sale de Australia va fi judecat, duminică, de un tribunal federal, relatează DPA.

Judecătorul Anthony Kelly, reprezentantul statului Victoria, a trimis cazul la tribunalul federal, în urma unei audieri de urgenţă care a avut loc vineri, după ce ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, i-a anulat viza sportivului sârb.

Novak Djokovic va petrece noapte liber, dar sâmbătă dimineaţa, la ora locală 08:00 va trebui să se prezinte la o audiere cu oficialii Forţei de Frontieră, înainte de a intra în detenţie.

Sârbului i se va permite să petreacă timp împreună cu avocaţii săi, atât sâmbătă, cât şi duminică, în încercarea de a obţine viza de şedere în Australia, pentru a putea participa la turneul Australian Open, care debutează luni la Melbourne.

Ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, i-a anulat, vineri, viza de Australia liderului mondial, pe motive de ''interes public'', notează Agerpres.


Etichete Novak Djokovic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live