Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

22 August 2019
Vizualizari: 748
Comentează add

Apel matinal. Invitat, Smaranda Vornicu, directorul Festivalului Cerbul de Aur.

Apel matinal: Smaranda Vornicu, directorul Festivalului Cerbul de Aur Apel matinal: Smaranda Vornicu, directorul Festivalului Cerbul de Aur - Conține audio

radio-romania-actualitati

Smaranda Vornicu Shalit (dr)şi Bogdan Pavlică Foto. Bogdan Pavlică

AUDIO: Apel matinal. Invitat, Smaranda Vornicu, directorul Festivalului Cerbul de Aur.

Un cor inedit, o alăturare în premieră a unor artişti, concerte speciale - acestea sunt câteva din noutăţile de anul acesta ale Festivalului Cerbul de Aur.

Directorul evenimentului, Smaranda Vornicu, a vorbit la Radio România Actualităţi despre acest eveniment. "Pregătirile sunt încheiate iar biletele sunt vândute în mare parte".

Smaranda Vornicu: "În fiecare seară, avem premiere și aniversări: în prima seară, un recital al tinerilor artiști Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye, care - iată! - sunt pentru prima oară împreună pe o scenă de dimensiunea celei a "Cerbului de Aur", o frumoasă aniversare a 40 de ani de la primul show color al Televiziunii Române în recitalul Corinei Chiriac din seara de gală, momente de intro excepţionale create de Zoli Toth alături de corul Cantus Mundi și un fragment în deschiderea serii de gală din celebrul musical "We Will Rock You".

Cerbul de Aur începe în această seară în Piaţa Sfatului din Braşov. 12 interpreţi din 10 ţări plus România vor concura pentru premii.

Şi această a 19-a ediţie se anunţă una atractivă, având pe afiş nume precum Ştefan Bănică, Irina Rimes sau artistul irlandez Ronan Keating.

Ieri, organizatorii şi partenerii festivalului au oferit detalii despre eveniment.

Trimisul nostru special, Camelia Bantza, cu detalii:  eporter: Primele două seri sunt rezervate concursului de interpretare şi continuă sâmbătă cu seara de gală, în care se vor anunţa câştigătorii şi vor fi decernate premiile.

Duminică, va fi seara folclorului cu cei mai reprezentativi artişti, inclusiv din zona muzicii lăutăreşti.

Aşadar, 12 concurenţi din zece ţări, dintre care doi din România, juriul internaţional format din cinci membri, recitaluri ale vedetelor româneşti şi internaţionale, o orchestră cu veritabili profesionişti, dirijaţi de Ionel Tudor şi Andrei Tudor, public, pentru care spaţiul va fi probabil neîncăpător, o scenă adaptabilă tuturor show-urilor, iată ce propun, în mare, producătorii Televiziunii Române;  Coproducător artistic, Radio România.


Etichete apel matinalcerbul de aurbrasovradio romaniaSmaranda Vornicudirectorul Festivalului Cerbul de Aur

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live