Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Miercuri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Sasu

20 Septembrie 2019
Vizualizari: 405
Comentează add

Șeful ANPC, Horia Constantinescu: Sancţiunile în cazul produselor din Vestul Europei despre care se observă că au o altă calitate ca cele din Est, nu sunt suficiente.

Apel matinal: Invitat, preşedintele ANPC, Horia Constantinescu Apel matinal: Invitat, preşedintele ANPC, Horia Constantinescu - Conține audio

ciprian-sasu

Foto: Arhivă.

Sancţiunile în cazul produselor din Vestul Europei despre care se observă că au o altă calitate ca cele din Est, nu sunt suficiente, declară preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Horia Constantinescu.

Invitat la Radio România Actualităţi, acesta a apreciat că în astfel cazuri este mai bună retragerea de pe piaţă a întregului lot de produse care sunt diferite de cele originale.

Şeful ANPC a dezvăluit în rubrica Apel Matinal că au fost descoperite pe piaţă noi cazuri de produse care au standarde diferite.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia consumatorului va trimite săptămâna viitoare două propuneri Comisiei Europene.

Una din ele presupune înfiinţarea unei instituţii, similară Interpolului, care să se ocupe cu monitorizarea şi gestionarea problemelor legate de dublul standard.

AUDIO: Apel matinal.


Etichete apel matinalanpcprodusehoria constantinescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live