Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Radio România Actualităţi

24 Mai 2019
Vizualizari: 561
Comentează add

Un simplu cumpărător nu poate să-şi dea seama dacă roşiile de pe piaţă au fost tratate chimic sau sunt naturale, a declarat la RRA Vlad Gheorghe, femier din Giurgiu.

Apel matinal: De ce multe roşii de pe piaţa românească nu au gust Apel matinal: De ce multe roşii de pe piaţa românească nu au gust - Conține audio

radio-romania-actualitati

FOTO: RRA/Alexandru Dolea.

Un simplu cumpărător nu poate să-şi dea seama dacă roşiile de pe piaţă au fost tratate chimic sau sunt naturale, a declarat la Radio România Actualităţi Vlad Gheorghe, femier din Giurgiu.

Pentru o analiză calitativă, produsele trebuie duse în laborator, a menţionat agricultorul, care este şi preşedintele al unei cooperative din bazinul legumicol Vidra.

El a fost invitat în rubrica Apel Matinal, după recentele informaţii apărute de piaţă privind folosirea de substanţe interzise de creştere a fructelor şi legumelor, de către unii agricultori români.

În România, regulatori de creştere precum cel denumit "ethrel" sunt interzişi, iar dacă sunt folosiţi, acele cazuri sunt excepţii, a menţionat fermierul.

Vlad Gheorghe a explicat şi motivul pentru care multe roşii de pe piaţa românească nu au gust:

AUDIO: Apel matinal.


Etichete apel matinalrosiistropitfermiergiurgiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live