Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Darie, Vaslui

15 August 2020
Vizualizari: 374
Comentează add

Apel al autorităților pentru evitarea răspândirii Covid-19

alina-darie-vaslui

  Foto: Grupul de Comunicare Strategică.

Autoritățile atrag atenția că cei care s-au testat pentru depistarea coronavirusului trebuie să evite să se întâlnească cu alți oameni până la primirea rezultatului.

Apelul vine în contextul în care numărul îmbolnăvirilor continuă să crească și mulți dintre cei testați sunt diagnosticați cu COVID-19. Din Vaslui transmite corespondenta noastră Alina Darie.
 
Reporter: După ce s-au înregistrat mai multe cazuri de persoane care au continuat să iasă în spațiul public, deși erau în așteptarea rezultatelor testelor pentru virusul SARS-CoV-2, cel mai grav caz fiind cel al adolescentei care a plecat la mare alături de alți 30 de colegi, deși avea de așteptat rezultatele, care s-au dovedit până la urmă a fi pozitive.
 
Autoritățile revin cu apel către populație. Toți cei care au făcut testul pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 trebuie să aștepte rezultatele în izolare, întrucât în situația în care s-ar dovedi că sunt infectați, riscul de a îmbolnăvi alte persoane este unul mare.
 
Prefectul de Vaslui, Mircea Gologan, a insistat de asemenea și asupra respectării măsurilor de protecție și a regulilor de igienă.
 
(PH)

Etichete apelcovid-19raspandire(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live