Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

7 August 2020
Vizualizari: 203
Comentează add

Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean "Sfântul Andrei" din Galaţi a fost dotată cu aparatură nouă.

Aparatură nouă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Galaţi

maria-mandita-galati

Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean "Sfântul Andrei" din Galaţi a fost dotată cu aparatură nouă. Potrivit Consiliului Judeţean, unitatea medicală a primit anul acesta, în total, echipamente noi în valoare de 50 de milioane de lei, finanţate din fonduri proprii, dar şi din bani europeni. 

Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Galaţi a fost dotată cu 20 de monitoare de funcții vitale, iar trei aspiratoare chirurgicale complet echipate și un dispozitiv medical pentru aspirarea secrețiilor vor fi acordate blocului operator al unității sanitare. Echipamentele medicale în valoare de aproximativ 2 milioane de lei au fost achiziționate de Consiliul Județean Galați.

Instituția a anunțat că, de asemenea, a fost finalizată procedura și pentru achiziția și realizarea unei noi instalații de fluide medicale. După ce se va obține avizul DSP-ului, sistemul va fi instalat în spital și va deservi blocul operator, blocul de nașteri și secțiile ATI, Chirurgie 3, Neurologie și Chirurgie Toracică.

În ultimele 24 de ore, numărul bolnavilor de coronavirus a crescut, la Galați, cu 35, 9 bolnavi aflați în stare critică fiind internați, în prezent, în secția de Terapie Intensivă destinată bolnavilor cu coronavirus din Spitalul Județean.


Etichete (ii)aparaturanouagalati

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live