Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Aprilie 2015
Vizualizari: 1015
Comentează add

Procurorii germani au anunţat că au identificat dovezi potrivit cărora copilotul zborului Germanwings a căutat pe internet informaţii despre uşile blindate ale aeronavei A320.

Apar dovezi conform cărora copilotul Germanwings şi-a premeditat gestul

radiojurnal

Cabina de pilotaj. Foto: facebook.com/airbus.

Copilotul avionului Germanwings, care s-a prăbuşit în Alpii fancezi, a căutat pe internet informaţii despre sinucidere şi despre uşile blindate ale carlingilor, au anunţat astăzi procurorii germani.

Ei au accesat pe o tabletă confiscată de la domiciliul lui Andreas Lubitz istoricul căutarilor online efectuate, iar acestea arată că tânărul s-a informat despre modalităţile de sinucidere şi despre uşile de la carlingi şi măsurile lor de securitate.

Justiţia franceză a anunţat tot astăzi că a fost descoperită cea de a doua cutie neagră a avionului Airbus, care conţine datele legate de zbor.

Prima cutie neagră, care înregistra sunetele şi conversaţiile din cabina piloţilor, a fost gasită imediat după prăbuşire.

Analiza acesteia din urma a condus la ideea că Andreas Lubitz, copilotul în vârstă de 27 de ani, s-a închis în cabină şi a prăbuşit intenţionat avionul, scrie France Presse. 


Etichete Germanwingsprăbuşirecopilotul Andreas LubitzprocuroriGermaniaAlpii FranceziAirbusact deliberatblocarea uşii de acces în carlingă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live