Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Ianuarie 2017
Vizualizari: 1069
Comentează add

Participarea preşedintelui la şedinţa de guvern vine în contextul în care au apărut informaţii privind posibilitatea introducerii unui proiect de modificare a Codului penal.

Anunţul preşedintelui Klaus Iohannis la începutul şedinţei de guvern

radiojurnal

Preşedintele României Klaus Iohannis Foto: Arhivă

Ordonanţele de graţiere şi de modificare a codurilor penale nu vor fi introduse pe ordinea de zi suplimentară a nici unei şedinţe de executiv înainte ca cele două acte normative să fie date spre consultare tuturor entităţilor prevăzute de lege.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Klaus Iohannis în deschiderea şedinţei de guvern de astăzi, la care participă pentru prima oară şi pe care, potrivit legii, o prezidează.   

Miniştrii vor discuta, astăzi, în special teme legate de construcţia bugetară, a precizat premierul Sorin Grindeanu, care a subliniat că vor fi dezbătute doar punctele precizate pe agenda de lucru, care este publicată pe site-ul Executivului.

Participarea preşedintelui  la şedinţa de guvern vine în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii privind posibilitatea introducerii pe ordinea de zi a unui proiect de ordonanţă de modificare a Codului penal, inclusiv în vederea graţierii unor pedepse şi dezincriminării unor fapte.


Etichete Klaus Iohannissedinta de guvernSorin Grindeanucodul penalgratiere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live