Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

19 Iulie 2019
Vizualizari: 343
Comentează add

Anul turistic 2019 se anunţă bun pe ansamblu, atât pentru staţiunile de pe litoral, cât şi pentru cele montane sau din Deltă, apreciază specialiştii în domeniu.

Anul turistic 2019 se anunţă bun

florin-lepadatu

 Foto anat.ro

Anul turistic 2019 se anunţă bun pe ansamblu, atât pentru staţiunile de pe litoral, cât şi pentru cele montane sau din Deltă, apreciază specialiştii în domeniu.

Toate destinaţiile de vacanţă sunt agreate în egală măsură şi datorită voucherelor de vacanţă, care s-au dovedit o măsură inspirată pentru impulsionarea turismului românesc.

Invitat la "Apelul matinal" de la Radio România Actualităţi, Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei de promovare şi dezvoltare a turismului Prahova, a vorbit despre impactul voucherelor asupra dezvoltării acestui domeniu.

Adrian Voican: "A fost ca un fel de imbold extraordinar pentru non-consumatori să devină consumatori.

Am văzut în vara anului trecut, cu emoţie, sute, mii de profesori din provincie care au plecat pentru prima oară după mulţi ani la mare, am văzut hoteluri de două sau trei stele impulsionate să se renoveze, pentru că avem nevoie şi de hoteluri economice, de două sau de trei stele renovate, nu numai de hoteluri de patru şi de cinci stele.

Avem datele statistice, care ne spun că anul trecut, totuşi, România a avut o creştere de 7% pe turism, iar primele date din anul acesta ne indică iarăşi o creştere peste 6, aproape de 7%.

Dacă ţinem această masură în vigoare 4, 5 ani de zile, să vedeţi efectul investiţiilor, pentru că numai anul acesta sunt mii de camere care s-au dat în folosinţă, susţinute de această efervescenţă.

Pot să crească preţurile, dar pot să crească şi salariile, ne ţinem oamenii acasă.

Altfel, cu salarii mici şi cu preţuri mici ne învârtim în cerc."


Etichete Litoralvacanţăturişti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live