Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

2 Noiembrie 2020
Vizualizari: 207
Comentează add

Cunoscutul Târg de Crăciun din Sibiu , care era programat să se deschidă în data de 13 noiembrie, nu va mai avea loc, a anunțat astăzi oficial, organizatorul evenimentului.

Anul acesta, Târgul de Crăciun de la Sibiu va fi suspendat

carmen-vulcan-sibiu

Târgul de Crăciun de la Sibiu. Foto: Arhivă/ Carmen Vulcan

Cunoscutul Târg de Crăciun din Sibiu, care era programat să se deschidă în data de 13 noiembrie, nu va mai avea loc, a anunțat astăzi oficial, organizatorul evenimentului, Andrei Drăgan. 

Decizia suspendării Târgului de Crăciun , care în fiecare an a atras zeci de mii de vizitatori în Piața Mare din centrul istoric al Sibiului, a fost luată având în vedere evoluția îngrijorătoare a pandemiei de COVID-19.  Astăzi,  în județul Sibiu rata de infectare a depășit 4 cazuri la 1000 de locuitori, iar în municipiul Sibiu ea a ajuns la 6,03 la mie.

Evoluția pandemiei este îngrijorătoare, și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul. Ne-am decis, însă, să eliminăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții, în această perioadă. Noi suntem pregătiți să organizăm evenimentul, în cazul în care situația se va îmbunătăți vom regândi această decizie, până atunci, aveți grijă de voi, a scris Andrei Drăgan pe pagina oficială de facebook a Târgului de Crăciun.


Etichete (ii)sibiutargcraciun

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live