Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

19 Iunie 2020
Vizualizari: 1275
Comentează add

Fostul antrenor secund al Barcelonei, Juan Carlos Unzue, a anunțat că suferă de scleroză laterală amiotrofică. Acesta a aflat în februarie.

Antrenorul Juan Carlos Unzue suferă de scleroză leterală amiotrofică

ciprian-bolan

  Sursa foto: facebook.com/gironafc

„Vreau doar să vă spun că am scleroză laterală amiotrofică. Mi-a afectat extremităţile, braţele, mâinile şi picioarele. Este o boală pentru care nu există vindecare şi nici tratament, cu excepţia unor pastille care la majoritatea pacienţilor ajută la încetinirea progresului bolii”, a declarat Unzue într-o conferință de presă.

„Am două motive pentru care spun asta acum şi astfel. Majoritatea prietenilor şi cunoscuţilor cărora un le-am putut mărturisi starea mea de sănătate din cauza situaţiei actuale pot afla de la radio sau televizor şi pot fi mai liniştiţi. Îi asigur pe toţi cei care mă cunosc că sunt bine, sunt puternic psihic şi mă simt privilegiat de cee ace mi-a oferit viaţa până acum. Al doilea motiv este să vă spun că obiectivul meu nu mai este să antrenez orice echipă. Voi semna pentru o echipă modestă, dar cu multă dăruire, cea a pacienţilor cu scleroză lateral amiotrofică. Suntem aproximativ 4.000 în această ţară şi din nefericire piaţa de transferuri este foarte activă”, a mai spus antrenorul.

Unzue (53 de ani) a antrenat-o ultima oară pe Girona, până în toamna anului trecut. A fost secundul lui Luis Enrique la FC Barcelona în perioada 2014-2017 și a ajuta echipa să câștige tripla campionat, Cupa Regelui, Champions League în 2015.


Etichete fotbalunzuesclerozala ligaenriquebarcelona

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live