Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 August 2019
Vizualizari: 535
Comentează add

Guvernul nu are nici o intenţie să modifice Ordonanţa de Urgenţă 114, care introduce noi măsuri fiscale pentru investitori, a declarat ministrul energiei, Anton Anton.

Anton Anton: Guvernul nu are nici o intenţie să modifice OUG 114

radiojurnal

Ministrul energiei Anton Anton. Foto: Agerpres.

Guvernul nu are nici o intenţie să modifice Ordonanţa de Urgenţă 114, care introduce noi măsuri fiscale pentru investitori, a declarat ministrul energiei, Anton Anton, întrebat despre această chestiune, ieri, la Conferinţa Focus Energetic.

În cea ce priveşte Legea offshore, nu Guvernul, ci Parlamentul poate face modificări, mai spune el.

Preşedintele Klaus Iohannis declara, în contextul vizitei sale în Statele Unite, că investitorii americani aşteaptă ca legislaţia din România în domeniul energiei să fie ameliorată, dar, după cum sugerează ministrul Anton Anton, acest lucru este puţin probabil.


Anton Anton: Este în Parlament, în Comisie și toate amendamentele pe care și noi și alții am fi dorit să le aducem la 114, respectiv Ordonanța 19, sunt acolo. Deci, e în puterea Palamentului să o modifice. Partea cu legislația offshore nu pot să vă spun, pentru că nu guvernul modifică legislația offshore, ci Parlamentul.


Realizator: Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, susţine că întâlnirea preşedintelului Klaus Iohannis cu omologul său american, Donald Trump, produce efecte, afirmând că deja companiile americane anunţă investiţii de peste 10 miliarde de dolari în România.

În mesajul pus pe o reţea de socializare, liberalul subliniază că ţara noastră a beneficiat de prestigiul şi credibilitatea preşedintelui Iohannis în străinătate pentru a păstra investiţiile strategice din România, în ciuda măsurilor greşite implementate de PSD-ALDE.


Etichete anton antonministerule conomieiguvernoug 114klaus iohannispsdaldepnl

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live