Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Iulie 2019
Vizualizari: 649
Comentează add

În urma controlului făcut în Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, au fost retrase de la comercializare 57 de mii de litri de ape minerale naturale şi de băuturi răcoritoare.

ANPC a amendat 5 unităţi de distribuţie-depozitare-comercializare de sucuri

radiojurnal

 

Cinci unităţi de distribuţie - depozitare - comercializare a apelor minerale naturale şi a băuturilor răcoritoare, amplasate în Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, au fost amendate cu 35 de mii de lei de comisarii din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor care au efectuat controale în perioada 3-5 iulie.

Printre deficienţele constatate au fost: depozitarea băuturilor răcoritoare la temperaturi mai mari de 40 grade, s-au înregistrat 48-50 de grade în depozite, mărfuri lăsate sub incidenţa directă a razelor solare, încărcarea şi distribuirea produselor în autovehicule în interiorul cărora s-au constatat temperaturi mai mari de 40 de grade.

Potrivit comunicatului, au fost retrase de la comercializare 57 de mii de litri de ape minerale naturale şi de băuturi răcoritoare în valoare totală de 231 de mii de lei.


Etichete anpcamenzidistribuţie - depozitare - comercializareape mineralebăuturilor răcoritoare,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live