Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Noiembrie 2016
Vizualizari: 1025
Comentează add

Mirela Fugaru,membru în CA al SRR, este acuzată că a încheiat cu Radioul Public contracte de prestări servicii în valoare de 64.000

ANI o acuză pe Mirela Fugaru de conflict de interese

radiojurnal

 

Agenţia Naţională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către Mirela Fugaru, membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Potrivit unui comunicat al Agenţiei, în perioada iunie 2010 - iunie 2014, Mirela Fugaru a participat şi a votat, în Consiliul de Administraţie al SRR, decizii referitoare la planul managerial al evenimentelor culturale aflate pe agenda de lucru a Radioului public.

Ulterior, Mirela Fugaru a încheiat cu SRR mai multe contracte de prestări servicii, pentru organizarea şi monitorizarea evenimentelor culturale în cadrul grupurilor de lucru, în valoare totală de aproximativ 64.000 de lei. Mirela Fugaru a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au făcut joi trei percheziţii la sediul Societăţii Române de Radiodifuziune din Bucureşti, precum şi la sediul şi la punctul de lucru al unei firme cu care instituţia a încheat contracte.

Într-un comunicat se precizează că cercetările vizează mai mulţi membri în Consiliul de Administraţie al Radioului public, suspectaţi de abuz în serviciu şi conflict de interese.


Etichete Radio RomâniapercheziţiiprocuroriMirela FugaruConsiliul De Administraţie al SRR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live