Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 05 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

9 Mai 2014
Vizualizari: 2991
Comentează add

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Marcel Ioan Boloş, director general în cadrul ministerului transporturilor.

ANI: Marcel Ioan Boloş, incompatibil

madalina-verman

Directorul general în cadrul ministerului transporturilor - Autoritatea de management pentru programul operațional sectorial transport, Marcel Ioan Boloş. Foto: facebook.com

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Marcel Ioan Boloş, director general în cadrul ministerului transporturilor - autoritatea de management pentru programul operațional sectorial transport.

Inspectorii au constata că acesta, în diferite perioade, a exercitat simultan mai multe funcții.

Astfel, Marcel Ioan Boloş a ocupat funcţia de director executiv de direcţie în primăria Oradea și în acelaşi timp funcția de secretar de stat la ministerul dezvoltării regionale și turismului, și ulterior director general adjunct la ministerul transporturilor.

De asemenea, a deţinut simultan funcţiile de director general adjunct la ministerul transporturilor și director general în cadrul Institutului regional pentru cercetare, educaţie şi transfer tehnologic, societate comercială din sectorul public.

Potrivit legii, persoana față de care s-a constatat incompatibilitatea este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii sau a încetării de drept a mandatului.


Etichete ANIMarcel Ioan Boloşincompatibilitateministerul transporturilorfuncţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live