Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: POIANA LUI JOHANN Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Septembrie 2014
Vizualizari: 2137
Comentează add

Angajatul TVR Adrian Sobaru a fost reţinut, miercuri seară, pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a rupt cu maşina o barieră de la sediul Guvernului.

Angajatul TVR Adrian Sobaru, reținut pentru 24 de ore

radiojurnal

Bariera ruptă. Foto: Captură video.

Angajatul Televiziunii Române, Adrian Sobaru, a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, de poliţiştii Secţiei 1 din Bucureşti, după ce a lovit cu autoturismul personal una dintre barierele de la sediul Guvernului.

După audierea lui Adrian Sobaru, avocatul său, Florin Pascu, a precizat care sunt acuzaţiile şi ce etape procedurale urmează.

"Avem două infracţiuni şi anume: infracţiunea de distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. A fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore.

"Dimineaţă va fi dus la Parchet şi vom vedea ce se va dispune în continuare, dacă va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sau se va dispune o altă măsură. Vom vedea. În acest moment, mai multe elemente nu pot să vă dau", a spus avocatul lui Adrian Sobaru..

Întrebat de jurnalişti, avocatul Florin Pascu a adăugat că este posibil ca Adrian Sobaru să fie supus unui examen psihiatric.


Etichete Adrian SobaruexamenpsihiatricTVRavocatpolițiebariereGuvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live