Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ramona Alexandrescu

8 August 2017
Vizualizari: 1178
Comentează add

Liderul Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu, a anunţat că săptămâna viitoare angajaţii din penitenciare vor să protesta în stradă.

Angajaţii din sistemul penitenciar vor salarii mai mari

ramona-alexandrescu

  Penitenciar. Foto: Arhivă.

Angajaţii din sistemul penitenciar vor salarii mai mari şi refuză să mai facă ore suplimentare, dacă acestea nu vor fi compensate sau recuperate. Sunt principalele revendicări ale sindicaliştilor din penitenciare, care au discutat dimineaţă cu ministrul justiţiei, Tudorel Toader.

"Neîdeplinirea obligaţiilor guvernului referitoare la deficitul major de personal; condiţiile de muncă din penitenciare sunt la fel de improprii pe cât cele de detenţie. Am tot solicitat un cadru de protecţie pentru personalul din penitenciare. Sunt opt mii de funcţii care nu sunt ocupate, avem doar 61% din personalul necesar", susţine oreşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu.

Liderul de sindicat a mai precizat că săptămâna viitoare angajaţii din penitenciare vor să protesteze în stradă din cauza condiţiilor improprii de muncă. 


Etichete Tudorel ToaderpenitenciaresuplimentarecompensarebaniSorin Dumitraşcu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live