Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

11 Iulie 2011
Vizualizari: 2438
Comentează add

Primii angajaţi ANAF care sunt testaţi profesional sunt cei din Garda Financiară. În funcţie de rezultatele obţinute se va decide care dintre angajaţi vor rămâne în sistem.

Angajaţii ANAF, testaţi profesional

iulian-olescu

Foto: Arhivă Agerpres.

Luni, au început testările profesionale ale angajaţilor din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, primii care participă la acest proces fiind cei din Garda Financiară.

În nouă centre de testare din ţară astăzi se susţine o probă scrisă care va fi urmată peste 2 zile de un interviu.

La interviu vor participa numai acei angajaţi ai Gărzii Financiare care obţin minimum 50 de puncte din o sută posibile, iar în cazul celor cu funcţii de conducere, minimum 70 de puncte.

În funcţie de opţiunea fiecăruia şi de rezultatul testării se va decide care dintre angajaţi vor rămâne în cadrul Gărzii Financiare şi care vor fi disponibilizaţi, urmând să fie trecuţi în Corpul de Rezervă al Funcţionarilor Publici.

După cei de la Garda Financiară vor urma angajaţii din Direcţiile Generale ale Finanţelor Publice şi apoi personalul Autorităţii Naţionale a Vămilor.

Testarea profesională şi disponibilizarea celor mai puţin pregătiţi fac parte din procesul de reorganizare şi eficientizare a activităţii ANAF decis de executiv.

Conform unor hotărâri de guvern, adoptate la începutul lunii trecute, numărul posturilor din cadrul ANAF se reduce cu 4927, din care 1200 sunt posturi ocupate - 600 la Garda Financiară, 300 la Direcţiile Generale ale Finanţelor Publice şi 300 la Autoritatea Naţională a Vămilor şi în  plus sunt desfiinţate şi 550 de posturi de conducere din structurile subordonate ANAF.


Etichete ANAFangajaţitestăriGarda Financiară

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live