Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Martie 2017
Vizualizari: 538
Comentează add

Angajaţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului au declanşat o grevă de avertisment, nemulţumiţi de salariile pe care le au.

Angajați ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului, grevă de avertisment

radiojurnal

Grevă la Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj. Foto: radiocluj.ro

Angajaţii mai multor filiale din ţară ale Agenţiei pentru Protecţia Mediului au declanşat astăzi o grevă de avertisment, nemulţumiţi de salariile pe care le au.

Aceştia au anunţat printr-un comunicat de presă că vor întrerupe activitatea timp de două ore între 10:00 şi 12:00 şi că nu exclud varianta de a declanşa o grevă pe timp nelimitat, dacă revendicările lor nu vor fi soluţionate.

În context, ei au menţionat că o grevă generală ar bloca activitatea economică în ce priveşte acordarea autorizaţiilor de mediu, dar şi proiectele cu finanţare europeană care necesită acord de mediu.

În prezent, salariile angajaţilor Agenţiei pentru Protecţia Mediului sunt cele stabilite în luna decembrie 2009, în contextul în care salariile altor bugetari din aceeaşi familie ocupaţională au făcut recent obiectul unor acte normative individualizate, crescând substanţial, transmit corespondenţii noştri.


Etichete Angajaţii Agenţiei pentru Protecţia Mediuluigrevă de avertismentsalarii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live