Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Mihaela Helmis

2 Octombrie 2013
Vizualizari: 6480
Comentează add

Andi Vasluianu este unul dintre cei mai prolifici si talentati actori din tânăra generaţie, foarte apreciat şi folosit de regizori.

Andi Vasluianu

mihaela-helmis

Actorul Andi Vasluianu (stânga) invitat la emisiunea Semnături Celebre.

Recent premiat la Festivalul de film de la Sankt Petersburg împreună cu trupa de actori ai filmului "Despre oameni şi melci", dar şi în spectacolul de teatru radiofonic "Suzana" al Ilincăi Stihi, Andi Vasluianu aduce pentru generaţia puternică de actori din care face parte o dovadă în plus pentru continuitate, valoare şi mai ales pentru noi forme de expresivitate scenică.

Andi Vasluianu este unul dintre cei mai prolifici si talentati actori din tânăra generaţie, foarte apreciat şi folosit de regizori, în special de cei tineri atât pentru scurt-metraje cât şi pentru filmele de lungmetraj.

El dă dovadă atât de o expresivitate foarte dezvoltată, cât şi de o capacitate fantastică de a trece cu uşurinţă de la un rol la altul: de la rolul de ţigan la tânarul profund, analitic şi măcinat de introspecţii, de la îndrăgostit la şmecheraşul care se descurca în orice situaţie.

El crede în imaginaţia actorului şi în dorinţa sa de a fi, efectiv, "o poveste", crede în simplitate şi în adevarul fiecărui rol, în mesajul şi stările care se comunică spectatorului natural, la întâlnirea cu nelipsita tehnică a actorului.

Pe Andi Vasluianu l-am vazut in lungmetrajele: "Furia" (2002), "Hîrtia va fi albastră" (2006), ambele în regia lui Radu Muntean, "Milionari de week-end" (2004) de Cătălin Saizescu, în serialul poliţist "Băieţi Buni" (2005), în filmul companiei Lakeshore Entertainment, "Peştera - The Cave" (2005) de Bruce Hunt, în "Offset" de Didi Danquart, "Un caz de dispariţie" (2005) de Dan Păduraru, "Tancul" (2003) de Andrei Enache.

Primul său rol principal venea cu "Cealaltă Irina", iar "Despre oameni si melci" (2012), în regia Tudor Giurgiu i-a adus deja multe premii aflându-se şi acum în concurs la Festivalurile de film de la Haifa sau Cambridge.


Etichete Mari actorifilmAndi Vasluianutalentrolscena

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live