Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

6 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1184
Comentează add

Autorităţile au solicitat un raport privind cantităţile de deşeuri incinerate de abatoare în lunile noiembrie şi decembrie.

Anchetă privind resturile animaliere de pe malul râului Siret

mihaela-buculei-suceava

Foto: Arhivă

Ancheta în cazul resturilor animaliere descoperite recent pe malul râului Siret continuă, după ce Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Primăriei din comuna Fântânele a salubrizat malul râului.

Din albia râului au fost scoase peste două tone de copite, de la aproximativ 200 de cai, deşeuri care au fost predate unui incinerator din Suceava.

În prezent, Garda de Mediu desfăşoară o anchetă în ceea ce priveşte evidenţa cantităţilor de deşeuri incinerate şi a abatoarelor care au dus la incinerare aceste cantităţi.  

Potrivit Adrianei Iordache, şefa Comisariatului Judeţean de Mediu Suceava, este aşteptată o anchetă privind cantităţile de deşeuri incinerate.

"În cursul zilei de astăzi aşteptăm de la firma Mondeco o situaţie. Am solicitat pentru lunile noiembrie şi decembrie cantităţile de deşeuri pe care le-au incinerat, respectiv abatoarele care au dus la incinerare deşeuri, iar începând cu miercuri, vom efectua verificări la abatoarele din judeţul Suceava şi totodată voi colabora cu judeţul Botoşani, pentru a vedea la ce rezultat au ajuns colegii de acolo", a spus Adriana Iordache.


Etichete Ştiri Nord-Estanchetăresturi animalierecopitecaiSuceavaSiret

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live