Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 Mai 2021
Vizualizari: 388
Comentează add

La Arad este în plină desfăşurare ancheta declanşată după explozia în care a fost ucis un cunoscut om de afaceri din zonă.

Anchetă după explozia din Arad

radiojurnal

FOTO: ISU Arad.

La Arad este în plină desfăşurare ancheta declanşată după explozia de alaltăieri, în care a fost ucis un cunoscut om de afaceri din zonă.

Poliţiştii spun că au un cerc de suspecţi şi că deja sunt audiaţi mai mulţi martori.

Ancheta a fost preluată de Parchetul General.

Între timp, prefectul judeţului Arad, Tóth Csaba, a dispus suplimentarea măsurilor de ordine publică.

El afirmă că în acest caz a fost vorba de o moarte violentă, posibil provocată de o bombă, care ar fi putut fi acţionată şi de la distanţă.


Tóth Csaba: Se lucrează la un cerc de suspecţi, se studiază toate probele adunate din perimetrul respectiv, înregistrări ale camerelor de luat vederi din zonă. La 7:07, cred, am fost anunţat despre incendiu şi în maximum câteva zeci de minute am primit confirmarea suspiciunii de a fi un incendiu, probabil, provocat.


Realizator: Omul de afaceri, care a fost victima exploziei, Ioan Crişan, deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă, situată la câţiva kilometri de oraşul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.


Etichete aradexploziemaşină arsă(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live