Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 19 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

2 August 2017
Vizualizari: 525
Comentează add

Ediția 775

Anca Sigartau Anca Sigartau  - Conține audio

andrei-partos

 

 A fost, este o ediție absolut specială. Anca Sigartău a acceptat să fie cu noi, cu marele public al R.R.A. în primele ore ale zilei sale de naștere, când împlinea 50 de ani. Ne-a onorat această prezență absolut tonică, plină de poezie și umor, de bună dispoziție și profunzimi de viață. 

Veți asculta 4 ore pline cu amintiri din lumea teatrului, din copilărie, din turnee mondiale, din viața de mamă și recent de bunică, despre munca la Disney, despre desene animate în general, precum și multe piese propuse de Anca Sigartău, printre care cele interpretate de Charles Perry, Annie Lennox, The Turtles, The Beatles, Lorraine Feather, Justin Timberlake (firește legat tot de desene animate), ca și Louis Prima (Cartea Junglei), Robert Knight, Mark Ronson &Bruno Mars ș.a.m.d. Au fost și piese extrase de pe un proiect muzical al actriței (Mankush) care cântă foarte bine. Veți auzi și un fragment dintr-o înregistrare alături de Emy Drăgoi, veți afla și la ce proiect muzical inedit lucrează Anca. Pot să vă spun că a râs cu poftă la ascultarea piesei „How Does it Feel To Be Fifty?” interpretată de Clinton Clark. O premieră absolută în emisiune. Am încercat să citim împreună sutele de urări, dar nu știu dacă am reușit să ajungem la toată lumea. A fost o aniversare frumoasă și emoționantă.

Am avut și un scurt moment In Memoriam Dumitru Lupu la deschidere, cu Dumitrana Lupu cântând o piesă reorchestrată de tatăl ei din repertoriul Silviei Chicoș, iar la final o compoziție Dumitru Lupu, interpretată de Cristian Popescu

Topul Sentimental a fost de-a dreptul estival cu Vama și Vama Veche. Primele locuri au fost ocupate, în baza voturilor de 1. Nu am chef azi, 2, Vara asta. 3. Vama Veche.

„Hituri de vară de odinioară” au fost cu Silvio, Lasse Holm, Hunter și Blaze. Finalul lunii iulie și de emisiune e asigurat de acordurile Marșului triumfal din ”Aida” de Verdi, versiunea The Creatures. 

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live