Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 August 2017
Vizualizari: 604
Comentează add

În Măldăreşti se vor face analize de mediu până la sfârşitul acestei săptămâni, pentru a se determina orice modificare a parametrilor din cauza incendiului de la groapa de gunoi.

Analize de mediu la Măldăreşti

radiojurnal

Incendiul de la depozitul de deşeuri din Măldăreşti. Foto:Arhiva/ RRA.

În Măldăreşti, judeţul Vâlcea se vor face analize de mediu până la sfârşitul acestei săptămâni, pentru a  se determina cu exactitate orice modificare a parametrilor din cauza incendiului de la groapa de gunoi, a anunţat ministrul Graţiela Gavrilescu.

Ea precizează din nou că nu s-au semnalat depăşiri ale valorilor în privinţa radioactivităţii şi a mai spus că verificările făcute de Corpul de Control la Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului şi la Garda Judeţeană de Mediu continuă pentru identificarea eventualelor abateri de la atribuţiile de serviciu ale reprezentanţilor acestor instituţii.

Graţiela Gavrilescu: "În urma raportului care îmi va fi prezentat, dacă se va trage concluzia că trebuie să trec la demiteri, voi cere întâi demisia dacă nu ţi-ai îndeplinit atribuţiile. Atrag atenţia în felul acesta tuturor celor care încalcă legea.

"Se plăteşte, inclusiv operatorul economic, care ştia că are de îndeplinit nişte obligaţii de mediu şi nu le-a  îndeplinit."


Etichete Măldăreştianalize de mediuministrul mediuluiGraţiela Gavrilescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live