Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

20 Mai 2022
Vizualizari: 428
Comentează add

Analize și scenarii cu privire la o eventuală schimbare a Codului Fiscal.

Analize și scenarii cu privire la o eventuală schimbare a Codului Fiscal

florin-lepadatu

  FOTO: www.facebook.com/www.ANAF.ro

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - În acest moment, obiectivul guvernului este consolidarea fiscală și păstrarea cotei unice de impozitare - afirmă premierul Nicolae Ciucă.

Liderul liberal admite însă că la nivelul Ministerului de Finanțe se fac analize și scenarii cu privire la o eventuală schimbare a Codului Fiscal.


Nicolae Ciucă: ”Nu se discută despre impozitul progresiv, nu există în momentul de față o altă formulă de impozitare, ci există analize și studii care se derulează în grupul de lucru înființat la nivelul Ministerului Finanțelor. Odată ce vor finaliza aceste măsuri de optimizare fiscală, vom trece să avem etapele de consultare cu instituțiile de specialitate, cu mediul academic, cu mediul de business, cu mediul asociativ.”

În zece zile, ministrul finanțelor va prezenta coaliției un proiect legat de impozitarea pe capital și pe muncă - a anunțat astăzi președintele PSD, Marcel Ciolacu.

El mai spune că după consultări cu toți factorii implicați va fi luată decizia corectă pentru români.


Marcel Ciolacu: ”În acest moment, toată greutatea a picat pe clasa de mijloc și pe cei cu venituri mici. Trebuie să găsim echilibru, mai ales că se află la guvernare atât PSD cât și PNL, să găsim un echilibru predictibil și sustenabil pentru viitorul României, pentru viitorul nostru și al copiilor noștri.”


Etichete finanteanaf

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live