Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

22 Mai 2022
Vizualizari: 294
Comentează add

Șeful ANAF spune că Agenția Națională de Administrare Fiscală are nevoie de personal tânăr, în condițiile în care, în acest moment, doar 15% din total are sub 40 de ani.

ANAF are nevoie de personal tânăr, declară președintele instituției

-

Realizator: Ciprian Sasu – Doar jumătate dintre angajații ANAF au atribuții în inspecția fiscală sau în colectarea veniturilor la bugetul de stat, atrage atenția președintele instituției, Lucian Ovidiu Heiuș. El mai spune că Agenția Națională de Administrare Fiscală are nevoie de personal tânăr, în condițiile în care, în acest moment, doar 15% din total are sub 40 de ani. Ȋn plus, este nevoie și de o pregătire profesională continuă a angajaților, dar acestea nu sunt singurele probleme ale Fiscului, spune Lucian Ovidiu Heiuș.

Lucian Ovidiu Heiuș: Am constatat, din păcate, că ANAF-ul a fost în continuare subfinanțat și aici este o problemă; trebuie să asiguri și resurse pentru ca să poți să obții și rezultatele pe care le ai. Avem aceleași probleme legate de dotarea cu tehnică de calcul, dar care cred că este în toată administrația din România. Ȋmi spuneau colegii că cei doi ani de pandemie în care s-a muncit altfel, a dus cumva funcționarul din ANAF într-o anumită stare, într-o letargie să o numim și aici trebuie să acționăm foarte ferm pentru ca oamenii să-și reintre în activitatea și în modul de stil dinainte de pandemie.
Realizator: Lucian Ovidiu Heiuș este convins că, la rectificarea bugetară, ANAF va primi sumele suplimentare de care are nevoie și apreciază că ar trebui realizată o platformă care să permită vânzarea online a bunurilor sechestrate pentru valorificarea acestora.


Etichete (ii)personaltanaranaf

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live