Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

4 Decembrie 2016
Vizualizari: 1618
Comentează add

Pe tot parcursul lunii decembrie, inspectorii ANAF vor face controale de amploare la agenţii economici a căror activitate se va intensifica în ajunul sărbătorilor.

ANAF anunţă controale de amploare în luna decembrie

iulian-olescu

Foto: Facebook.com/Agenția-Națională-de-Administrare-Fiscală-ANAF

Pe tot parcursul lunii decembrie, inspectorii ANAF vor face controale de amploare la agenţii economici a căror activitate se va intensifica în ajunul sărbătorilor.

Inspectorii antifraudă vor urmări cu precădere fluxurile de bunuri provenite din achiziţii din state ale UE sau din import în vederea identificării riscurilor determinate de comportamentul fiscal al destinatarilor înscrişi în documentele vamale de transport sau de provenienţă.

Reprezentanţii Direcţiei Antifraudă Fiscală spun că activităţile de monitorizare şi de analiză de risc au fost deja demarate, urmând ca informaţiile obţinute în acest mod să fie valorificate pe parcursul acţiunilor operative.

O atenţie deosebită se va acorda centrelor comerciale şi zonelor cu risc fiscal semnificativ în care s-au constatat cele mai multe abateri cu ocazia controalelor anterioare.

Tot pe parcursul lunii decembrie, începând de săpămâna viitoare, ANAF va organiza zeci de licitaţii pentru valorificarea unor bunuri mobile şi imobile în vederea recuperării unor sume stabilite prin hotărâri judecătoreşti pronunţate în materie penală şi rămase definitive.

Licitaţiile se vor derula în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Braşov si Timişoara, iar anunţurile de vânzare pot fi vizualizate atât pe portalul ANAF, cât şi pe pagina de Facebook a agenţiei.


Etichete ANAF anunţă controale de amploare în luna decembrieagenti economicisarbatorilicitatii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live