Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Aprilie 2019
Vizualizari: 558
Comentează add

Ana Birchall a anunţat că a decis revocarea cu efecte imediate a procedurilor de selecţie pentru postul de procuror general.

Ana Birchall revocă procedura de selecţie a procurorului general

radiojurnal

Foto: Agerpres.

Ministrul interimar al justiţiei, Ana Birchall, a anunţat, astăzi, că a decis revocarea cu efecte imediate a procedurilor de selecţie pentru postul de procuror general şi a celui de adjunct al reprezentantului României la Eurojust.

Ana Birchall a spus că procedurile de selecţie vor fi reluate în perioada imediat următoare. Ea a precizat că detaliile privind dosarele de candidatură, calendarul procedurilor şi alte informaţii vor fi comunicate în timp util.

Postul de procuror general este vacant de pe 27 aprilie, după expirarea mandatului lui Augustin Lazăr, acesta având aprobată şi ieşirea la pensie. CSM l-a delegat interimar în această funcţie pe Bogdan Licu.

Anunţul privind selecţia unui adjunct al reprezentantului României la Eurojust a fost publicat pe 13 martie, iar procedura urma să se încheie pe 10 mai.


Etichete ministerul justitieiana birchallrevocareproceduriselectie post procurorgeneraleurojustcsmbogdan licuaugustin lazar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live