Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

6 Septembrie 2021
Vizualizari: 348
Comentează add

Forţele israeliene desfăşoară o amplă operaţiune de localizare a celor şase terorişti condamnaţi pe viaţă care au reuşit să evadeze dintr-o închisoare.

Amplă operaţiune a forţelor israeliene

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

   Foto: Arhivă

Forţele israeliene desfăşoară o amplă operaţiune de localizare a celor şase terorişti condamnaţi pe viaţă care au reuşit să evadeze dintr-o închisoare, în timpul nopţii.
 
Incidentul este considerat foarte grav, iar premierul Naftali Bennett primeşte actualizări despre evoluţia operaţiunii de căutare. 
 
Şase terorişti aparținând organizațiilor Brigăzile Al-Aqsa și Jihadul Islamic Palestinian au evadat dintr-o închisoare din nordul Israelului.
 
Condamnați pe viață pentru delicte de securitate, toți sunt considerați foarte periculoși.
 
Ei au fost implicați în atacuri teroriste. Unitatea purtătorului de cuvânt al armatei a anunțat că soldații din Cisiordania sunt în alertă maximă.
 
Primul ministru Naftali Bennett a vorbit cu ministrul securității publice, Omer Barlev, după evadarea celor şase deținuți de securitate și a subliniat că este un incident grav, care necesită un efort cuprinzător din partea tuturor serviciilor de securitate.
 
Premierul este informat continuu despre eforturile de căutare și capturarea teroriștilor care au evadat de la închisoarea Ghilboa.
 
Armata a trimis întăriri la frontierele cu Fâșia Gaza și Iordania pentru a preveni fuga deținuților evadați peste granițe.
 
De asemenea, forțe speciale sunt implicate în operațiunea de căutare.
 

Etichete israelteroristievadare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live