Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

9 Iulie 2019
Vizualizari: 288
Comentează add

Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019 au aplicat amenzi de 196.000 de lei.

Amenzi pe litoral

florin-lepadatu

 Foto arhivă

Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019 au aplicat, în perioada 1-7 iulie, amenzi de 196.000 de lei, în urma controalelor desfăşurate la unităţi de pe litoral.

Potrivit unui comunicat al ANSVSA, controalele au vizat unităţi unităţi amplasate în cele şapte zone de interes turistic, Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia.

Au fost verificate 249 de unităţi, respectiv 107 restaurante, cinci pizzerii, cinci cantine, 31 de unităţi de tip fast-food, 11 braserii, 20 de unităţi tip bufet, două unităţi de tip bistro, 16 baruri, un snack-bar, o pensiune, 21 de magazine alimentare, 15 laboratoare de cofetărie şi patiserie, trei cofetării şi patiserii, trei rulote, două tonete de îngheţată, un supermarket, o unitate de produse congelate, o carmangerie, două depozite alimentare şi o autoutilitară.

În urma acestor controale s-au constatat deficienţe cu privire la manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare, comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar veterinar, condiţii necorespunzătoare de igienă în spaţiile de producţie, etichetarea şi ambalarea necorespunzătoare a produselor alimentare, depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

 

Etichete Litoralmarevacanţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live