Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Cealera, Constanța

6 Septembrie 2020
Vizualizari: 326
Comentează add

Amenzi la Mamaia

sorin-cealera-constanta

 Foto: Arhivă/ Maria Măndiță.

Șase agenți economici din stațiunea Mamaia au fost amendați cu suma totală de 120.000 de lei pentru nerespectarea normelor de distanțare fizică între clienți, în urma unei ample acțiuni desfășurate de autorirăți în noaptea de sâmbătă spre duminică pe litoral. patru dintre firmele sancționate nu se aflau la prima abatere de acest fel.
 
La acțiune au participat 200 de polițiști, jandarmi, pompieri, inspectori de muncă, sanitar-veterinari și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică.
 
A fost verificat modul în care se respectă măsurile de portecție sanitară în vedere prevenirii și limitării infectării cu COVID-19 în principalele zone aglomerate din județul Constanța.
 
Corespondentul RRA Sorin Cealera ne-a mai transmis că zeci de alte amenzi au fost date pentru nerespectarea măsurilpr de protecție individuală, pentru nerespectarea modului de amenajare a teraselor privind distanțarea fizică și locul prevăzut la mese și pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
 
(PH)

Etichete Mamaiaamenzifirmedistantare fizica(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live