Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (continuare) Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Aprilie 2020
Vizualizari: 697
Comentează add

Zeci de persoane au fost amendate în cursul nopții pentru încălcarea măsurilor instituite de autorități.

Amenzi în noaptea de Înviere

radiojurnal

Foto: Cătălin Radu.

Forțele de ordine au aplicat noaptea trecută aproape 3.400 de amenzi, dintre care aproape 400 pentru încălcarea prevederilor impuse de starea de urgență. Oamenii legii au întocmit și aproape 300 de dosare penale, trei dintre ele pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Au fost și câteva situații mai speciale în ajunul Paștelui. Despre două dintre ele a vorbit astăzi purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, comisarul-șef Monica Dajbog.

Monica Dajbog: În Hunedoara, în cartierul Micro 7, echipaje de poliție au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult, era recalcitrantă. Polițiștii au fost atacați cu pietre și alte obiecte contondente de mai multe persoane din respectivul cartier, rude și cunoscuți ai bărbatului legitimat. Nouă persoane au fost ridicate de polițiști și conduse la sediul poliției pentru audieri. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii din Galați s-au autosesizat cu privire la faptul că în comuna Munteni, mai multe persoane încalcă dispozițiile legale impuse de starea de urgență. Echipajele de ordine publică s-au deplasat imediat la locul respectiv și au constatat că în mijlocul unei străzi, în jurul unor anvelope ce ardeau cu flacără deschisă, se aflau mai multe persoane care se manifestau zgomotos și care la vederea echipajelor de poliție au fugit în curțile locuințelor. Au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței militare numărul 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20.000 de lei.


Etichete (ii)amenziinviere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live