Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 04 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Aprilie 2020
Vizualizari: 190
Comentează add

La mai multe spitale din ţară sunt medici, asistenţi şi infirmiere care ameninţă cu demisia sau chiar au recurs la acest gest, cerând să li se asigure măsuri de protecție.

Ameninţări cu demisia ale cadrelor medicale din mai multe spitale

radiojurnal

Foto: Arhivă.

La mai multe spitale din ţară sunt medici, asistenţi şi infirmiere care ameninţă cu demisia sau chiar au recurs la acest gest, cerând să li se asigure măsuri şi echipamente de protecţie.

Şapte asistente, două îngrijitore şi un medic psihiatru au demisionat de la Spitalul de Psihiatrie şi Neurologie Braşov în ultimele zile.

Opt medici de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi-au depus demisia, anunţând că vor să se pensioneze, în timp ce peste 80 de angajaţi şi-au luat concediu medical în ultimele zile.

Zece asistente medicale şi trei infirmiere de la Spitalul CFR din Timişoara şi-au înaintat demisiile de teama de a nu fi infectate cu COVID-19. În vreme ce unele cadre medico-sanitare părăsesc sistemul, sunt şi oameni care vor să rămână.

Este şi cazul asistenţilor medicali şi infirmierilor care au fost concediaţi ieri de la Institutul de Psihiatrie Socola din cauza unor restricţii bugetare. Ei spun că vor să muncească şi cer să fie trimişi acolo unde este nevoie.

În Orăştie, asistentele medicale şi infirmierele de la secţia ATI a Spitalului Muncipal au revenit asupra deciziilor prin care şi-au înaintat demisiile în bloc şi s-au întors ieri la serviciu.


Etichete (ii)demisieprotectie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live